2018-11-15 06:21:48• hírek • Blikk.hu

A Viszkis bevallotta: ezért nem akarta, hogy fia szülessen

A Viszkis megkönnyebbült, hogy a felesége nem egy fiúgyermeket hord a szíve alatt, Ambrus Attilának ugyanis nyomós oka van azt gondolni, hogy egy fiúval több gondjuk lett volna.

Komolyan készül az apaságra Ambrus Attila, akinek februárban jön világra az első gyermeke. Mint megírtuk, felesége, Réka veszélyeztetett terhes, s egy kislányt hord a szíve alatt, aminek az egykori bankrabló, aki 13 évet ült börtönben, kifejezetten örül. Az azonban csoda lesz, ha a pici szerény és szófogadó lesz, mivel e tulajdonságok a szüleire nem jellemzőek.
 

– Nem titkolom, nagy vágyam volt, hogy lányunk legyen. Egy fiúnak is ugyanúgy örültem volna persze, de tisztában vagyok vele, ha egy fiú az én lázadó énemet örökli, akkor a Jóisten irgalmazzon a szüleinek: Bizonyára jócskán akadtak volna nehézségeink a nevelésével – mesélte a Story magazinnak Ambrus Attila, aki a feleségével együtt megkönnyebbült, amikor kiderült, kislányuk lesz. Ráadásul mindketten nagyon boldogok, annak ellenére is, hogy a Viszkis kedvese veszélyeztetett terhes.
 

A kislánynak egyébként már a neve is megvan: a Viszkis nagymamája után Annának nevezik majd, hiszen Ambrus Attila úgy gondolja, ez egy szép és kedves név.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: